Banner Top
Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 40 ευρώ


All About You..
ΡΟΛΟΓΙΑ
Αρώματα
Περιποίηση
Θήκες Ωρολογιών
Κούρδισμα Ωρολογιών
Κοσμήματα
Πορτοφόλια
Τσάντες
Κασκόλ
Money Clips
Δώρα
Δώρα για εκείνον
Μαλλιά - Τριχόπτωση
Γυαλιά Ηλίου
Ρολόγια Τσέπης
Παιδικά Ρολόγια
Παιδικά ΣΕΤ
Gadgets
Λουράκια
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
FASHION WATCHES
Ρολόγια Μινιατούρες
Ξυπνητήρια
Ταμειακές Μηχανές
  



Ewomen, αριστερά, άλλες σελίδε
Εξέλιξη παραγγελίας
Αίτηση επισκευής
Τρόπος αποστολής
Τρόπος πληρωμής
Διαδικασία επιστροφής
Η εταιρία
Χρήσιμες Συμβουλές


 
   
 

Τρόπος Αποστολής

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται από τις εταιρείες ταχυμεταφορών ACS / ΕΛΤΑ COURIER ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ. Ο χρόνος παράδοσης ανά προϊοντική κατηγορία είναι ο εξής (αφορά εργάσιμες ημέρες):

ΚατηγορίαΧρόνος παράδοσης
Γραβάτες24 Ώρες
Tie Bars24 Ώρες
Μανικετόκουμπα24 Ώρες
Κασκόλ24 Ώρες
Είδη καπνιστού7 - 9 Ημέρες
ΩρολόγιαΑναγράφονται σε κάθε ρολόι ξεχωριστά στο πεδίο "Διαθεσιμότητα"
Θήκες ωρολογιών7 - 9 Ημέρες
Κούρδισμα ωρολογιών7 - 9 Ημέρες
Κοσμήματα4 Ημέρες
Ζώνες24 Ώρες
Αρώματα3 - 4 Ημέρες
Περιποίηση3 - 4 Ημέρες
Μαλλιά - Τριχόπτωση1 - 2 Ημέρες
Πορτοφόλια7 - 9 Ημέρες
Λουράκια - Ανταλλακτικά
Έως 45 Ημέρες

* Οι χρόνοι παράδοσης μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες και τη διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων ιδιαίτερα σε περιόδους που οι αντιπροσωπείες παραμένουν κλειστές.

* Αν και οι διαθεσιμότητες των προϊόντων ενημερώνονται καθημερινά, το e-women.gr δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση που οι προμηθευτές του δεν έχουν ενημερώσει έγκαιρα για έλλειψη ή κατάργηση των προϊόντων τους.

*ΠΡΟΣΟΧΗ. Τα προϊόντα προσφορών  και με έκπτωση άνω του 50% ως επί το πλείστον είναι μοναδικά κι τηρείται σειρά προτεραιότητας ως προς την εκτέλεση των παραγγελιών. Παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την ενημέρωση αποθέματος.

Το κόστος των μεταφορικών είναι 3,00 Ευρώ για την Αθήνα και 5,50 Ευρώ για τις αποστολές εκτός Αθηνών.

Σε περίπτωση που η αξία της παραγγελίας ξεπερνά τα 40 Ευρώ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Η προσφορά ισχύει για δέματα του μισού κιλού. Η χρέωση για κάθε επιπλέον μισό κιλό ανεξαρτήτως ποσού είναι τα 0,80€ για την οποία αν προκύψει θα ενημερωθείτε πριν την αποστολή.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για τις πόλεις που δεν υπάρχει έδρα του ταχυμεταφορέα και η παράδοση υπερβαίνει τα 20 χιλιόμετρα από αυτά καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον χρέωση καθώς και επιπλέον καθυστέρηση. Εάν η παραλαβή γίνει από το κατάστημα του ταχυμεταφορέα το οποίο δεν θεωρείται δυσπρόσιτο τότε δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση.

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε απαντητικό e-mail με τον κωδικό της παραγγελίας. Κατά την αποστολή των προϊόντων που επιλέξατε θα λάβετε νέο e-mail όπου θα περιλαμβάνονται οδηγίες για την παραλαβή τους (εταιρεία ταχυμεταφορών, ημερομηνία αποστολής, αριθμός αποστολής κτλ.)

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΕΜΑΤΟΣ

Ο πελάτης οφείλει να παραλάβει το δέμα που έχει παραγγείλει με αντικαταβολή, βάση νομοθεσίας που προστατεύει τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Στην περίπτωση που το προϊόν δεν τον ικανοποιεί μπορεί βεβαίως στη συνέχεια να το επιστρέψει.

Σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, ένα δέμα δε γίνει δεκτό, ή δεν το παραλάβει ο παραλήπτης με ευθύνη του, θα κληθεί να πληρώσει το συνολικό κόστος των μεταφορικών της αποστολής και επιστροφής του δέματος. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινηθεί διαδικασία διεκδίκησης των χρημάτων, συμπεριλαμβανομένου και του κόστους της όλης διαδικασίας διεκδίκησης τους.

 


Best Seller

Just Cavalli Ladies Miraggio Silver Gold Stainless Steel Bracelet JC1L259M0085
157.00 €


Εορτολόγιο
Σήμερα (20/4)
Σάββατο του Ακαθίστου,
21/4
Αλεξάνδρα
Ewomen, δεξιά, άλλες σελίδες
Banner watches