Banner Top
Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 40 ευρώ


All About You..
ΡΟΛΟΓΙΑ
Αρώματα
Περιποίηση
Θήκες Ωρολογιών
Κούρδισμα Ωρολογιών
Κοσμήματα
Πορτοφόλια
Τσάντες
Κασκόλ
Money Clips
Δώρα
Δώρα για εκείνον
Μαλλιά - Τριχόπτωση
Γυαλιά Ηλίου
Ρολόγια Τσέπης
Παιδικά Ρολόγια
Παιδικά ΣΕΤ
Gadgets
Λουράκια
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
FASHION WATCHES
Ρολόγια Μινιατούρες
Ξυπνητήρια
Ταμειακές Μηχανές
  



Ewomen, αριστερά, άλλες σελίδε
Εξέλιξη παραγγελίας
Αίτηση επισκευής
Τρόπος αποστολής
Τρόπος πληρωμής
Διαδικασία επιστροφής
Η εταιρία
Χρήσιμες Συμβουλές


 
   
 

Διαδικασία επιστροφής

Στη προσπάθειά μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιστρέψετε οποιοδήποτε* προϊόν αγοράσατε από το κατάστημά μας εφόσον αλλάξατε γνώμη είτε έγινε λάθος καταχώρηση. Η επιστροφή θα πρέπει να γίνεται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην αρχική κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Τα ρολόγια Smartwatch σε περίπτωση ενεργοποίησης δεν μπορούν να επιστραφούν.

Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον αποστολέα και θα πρέπει απαραιτήτως να προηγηθεί επικοινωνία μέσω e-mail στο Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε   ώστε να δοθούν οδηγίες και κωδικός επιστροφής.

Δέματα που δεν θα έχουν κωδικό επιστροφής δεν θα παραλαμβάνονται.

Προϊόντα που δεν υπάρχουν στην Ελληνική αγορά και γίνονται ειδική εισαγωγή από το εξωτερικό δεν επιστρέφονται.

Ελαττωματικό προϊόν

Στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το e-women.gr** και θα πρέπει να μας ενημερώσετε με e-mail στο Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε   ώστε να σας αποστείλουμε οδηγίες για την επιστροφή του προϊόντος καθώς και κωδικό επιστροφής. Εάν το προϊόν δεν μπορεί να επισκευαστεί θα πραγματοποιείται ολική αντικατάσταση. Στην περίπτωση που το προϊόν έχει αποσυρθεί, θα πραγματοποιείται αντικατάσταση με ισάξιο προϊόν κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη ή θα γίνεται επιστροφή της αξίας των χρημάτων στην τρέχουσα αξία του προϊόντος.

* Προσοχή! Τα παρακάτω προϊόντα δεν επιστρέφονται και ενδέχεται για την αγορά τους να σας ζητηθεί κατάθεση μετρητών ή πιστωτική κάρτα: Υγραντήρες πούρων - Κουρδιστήρια - Θήκες ρολογιών - Χειροποίητα προϊόντα.
Προϊόντα τεχνολογίας (smartwatches). Πριν προβείτε σε αγορά σιγουρευτείτε για τη συμβατότητα της συσκευής σας.
Για παραγγελίες άνω του ενός τεμαχίου αλλαγές γίνονται δεκτές στο ένα τεμάχιο της επιλογής σας και η δυνατότητα παρέχεται μόνο για μια φορά.
Προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί, π.χ. έχουν εξατομικευτεί με την καταχώρηση (registration) της συσκευής (smartphones - smartwatches)

** Μόνο στην περίπτωση που εμφανιστεί πρόβλημα εντός 24ώρου από την ημερομηνία αγοράς. Σε διαφορετική περίπτωση τα έξοδα αποστολής και επιστροφής επιβαρύνουν τον αποστολέα.

Δεν δίνεται η δυνατότητα παράδοσης στην έδρα μας.

Ασφάλιση – extra κάλυψη

Τα δέματα ως είθισται ταξιδεύον με την ευθύνη του πελάτη. Για το λόγο αυτό η εταιρεία μας προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη ανά πακέτο στην απίθανη περίπτωση χτυπημένου – κατεστραμμένου δέματος με άμεση επίπτωση στην άριστη κατάσταση των προϊόντων καθώς όλα τα προϊόντα ελέγχονται εξονυχιστικά πριν την αποστολή τους.

Διαδικασία υποβολής αιτήσεων/αποζημίωσης

Σε περίπτωση ζημιάς, παρακαλούμε να μας στείλετε την αίτησή σας το αργότερο 24 ώρες μετά την παραλαβή του πακέτου σας. Αυτό θα μας επιτρέψει να ξεκινήσουμε τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων ζημίας με την ασφαλιστική εταιρεία. Θα αποζημιωθείτε σύμφωνα με τις πραγματικές δαπάνες της επισκευής / αντικατάστασης.

Μετά τη λήψη όλων των αναγκαίων πληροφοριών από εσάς, θα προχωρήσουμε με την τοποθέτηση της αίτησης στην εταιρεία ταχυμεταφορών. Σε περίπτωση απώλειας ή ζημιάς, η εταιρεία μας προσφέρει υποστήριξη πελατών για την υποβολή καταγγελιών στον φορέα παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφορών και με την καθοδήγηση σας κατά μήκος της διαδικασίας αξιώσεις, δωρεάν.

Οι επιστροφές πραγματοποιούνται με βάση την αξιολόγηση της ασφαλιστικής εταιρείας ή της εταιρείας ταχυμεταφοράς, ανάλογα με την περίπτωση.

Η ασφάλεια είναι έγκυρη καθώς τα στοιχεία είναι σωστά συσκευασμένα όπου για τις αποστολές περιλαμβάνεται ένα επιπλέον άθικτο και ισχυρό κουτί από χαρτόνι.

Σε περίπτωση που δεν γίνει αίτηση αποζημίωσης ή αυτή είναι εκπρόθεσμη ο πελάτης ουδεμία απαίτηση έχει από την εταιρεία μας και δεν μπορεί να ασκήσει αρνητική κριτική ή εναντίωση σε οπουδήποτε μέσο καθώς με οποιαδήποτε άλλη ενέργεια επιφυλαόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.

 


ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή μόνο για όσο διάστημα η παραγγελία βρίσκεται σε στάδιο επεξεργασίας. Εφόσον υπάρξει ακύρωση παραγγελίας σε οποιοδήποτε άλλο στάδιο η προκαταβολή δεν επιστρέφεται. Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας με πιστωτική κάρτα παρακρατείται το ποσό προκαταβολής που ορίζει η εταιρεία μας το οποίο ανέρχεται στο 30% της αξίας του προϊόντος και διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει και επιπλέον ποσό ανάλογα με το στάδιο ολοκλήρωσης κατά την ακύρωση.

Παραγγελίες που παραμένουν στο στάδιο επεξεργασίας για 5 ημερολογιακές ημέρες ακυρώνονται και δεν είναι πλέον σε ισχύ.


Best Seller

Just Cavalli Ladies Miraggio Silver Gold Stainless Steel Bracelet JC1L259M0085
157.00 €


Εορτολόγιο
Σήμερα (19/4)
Ακάθιστος Ύμνος,
Αναστάσιος, Πασχάλης, Λάμπρος
21/4
Αλεξάνδρα
Ewomen, δεξιά, άλλες σελίδες
Banner watches